Delfin Tanulás

Zseniális tanulási ötletek kicsiknek, nagyoknak!

Vélemények
Vélemények : Mielőtt elvégeztem a tanfolyamot, bár jó tanuló voltam, de utáltam tanulni!

Mielőtt elvégeztem a tanfolyamot, bár jó tanuló voltam, de utáltam tanulni!

Előtte:
Mielőtt elvégeztem a tanfolyamot, bár jó tanuló voltam, de utáltam tanulni! A suli után otthon még napi 5-6 órát tanultam. Főleg a történelem volt nehéz! Azt volt, amikor 2-3 órát is tanultam. Nem is szerettem! Sokszor voltam ideges, sokat vitatkoztam anyukámékkal, és az orrom is sokszor eleredt. Dolgozatírás, vagy felelés előtt sokszor felébredtem éjszaka.                                  

Utána:
Hát, amit a tanfolyamon tanultunk, nem mindjárt akartam csinálni! Nem akartam elhinni, hogy NEKEM is sikerül! De anyukám, nem hagyta! A 21 napos „Újjászületés” gyakorlatait mindennap meg kellet csinálnom. Most már nagyon jó!  A törit fél óra alatt megtanulom! Már nem izgulok annyira felelet, dolgozat előtt sem. Az orrom sem ered el. A tanult gyakorlatok nagyon sokat segítenek. Legjobban a címtrükköt szeretem, mert azzal nagyon sok időt spórolok. És a töri lett a kedvenc tantárgyam!  Pipic Domi

Domi a tanfolyam óta sokkal nagyobb kedvvel tanul. Jóval kevesebb idő alatt kész  a feladataival.

Hazajön az iskolából, nem kell noszogatni, leül, és tanul. A tanfolyamon elsajátított módszerekkel kb napi háromnegyed-egy órús tanulással elkészül. Ez hatalmas változás, hiszen azelőtt ugyanez 4-5 órába tellett.

Lassan megszűntek az idegesség miatti fejfájások, orrvérzések is. Nagyon jó volt, hogy a tanfolyam után tartották délutánonként a gyerekek Margóval a kapcsolatot. Így minden felmerülő problémát  meg tudtak beszélni. Szóval, nagyon örülünk az elért eredményeknek.” Sákovits Gyöngyi (Domi anyukája)

Szülők&Gyerekek együtt, egyért!Az eredményes tanulásért, és a boldog, kiegyensúlyozott szülő-gyerek kapcsolatért! :>>>>>>

 


 
D E L F I N   T A N U L Á S   Alapítva:1990
 
                
skype: nagymargo1
+36/679 57 35
6900 Makó, Jókai utca 19.
 

 
Itt találkozhattál velünk: