Delfin Tanulás

Zseniális tanulási ötletek kicsiknek, nagyoknak!

Vélemények

Ha előbb tudom, ilyen egyszerű...

   

Ha előbb tudom, ilyen egyszerűen tudom "legyőzni" az időt a tanulásban, biztos, hogy  hamarabb rászánom magam a másoddiplomára! Szuper ez az anyag!   Pintér Emma

Hatékony időgazdálkodás, halogatás elkerülésének stratégiái tudáscsomag:>>>>>

 

December 12. van, és én túl vagyok már majdnem az összes vizsgámon! Pedig a vizsgaidőszak 19-én kezdődik!

   

Amiből csak lehetett, elővizsgáztam.

8-ból  6-ot! Kettőnél nem sikerült  időpontot kérnem, mert a tanár ragaszkodott a vizsgaidőszakhoz!
Köszönöm!!!! A Hagymának, meg Neked!!!

G.Szabolcs

Villámolvasás:>>>>>

Mielőtt elvégeztem a tanfolyamot, bár jó tanuló voltam, de utáltam tanulni!

   
Előtte:
Mielőtt elvégeztem a tanfolyamot, bár jó tanuló voltam, de utáltam tanulni! A suli után otthon még napi 5-6 órát tanultam. Főleg a történelem volt nehéz! Azt volt, amikor 2-3 órát is tanultam. Nem is szerettem! Sokszor voltam ideges, sokat vitatkoztam anyukámékkal, és az orrom is sokszor eleredt. Dolgozatírás, vagy felelés előtt sokszor felébredtem éjszaka.                                  

Utána:
Hát, amit a tanfolyamon tanultunk, nem mindjárt akartam csinálni! Nem akartam elhinni, hogy NEKEM is sikerül! De anyukám, nem hagyta! A 21 napos „Újjászületés” gyakorlatait mindennap meg kellet csinálnom. Most már nagyon jó!  A törit fél óra alatt megtanulom! Már nem izgulok annyira felelet, dolgozat előtt sem. Az orrom sem ered el. A tanult gyakorlatok nagyon sokat segítenek. Legjobban a címtrükköt szeretem, mert azzal nagyon sok időt spórolok. És a töri lett a kedvenc tantárgyam!  Pipic Domi

Domi a tanfolyam óta sokkal nagyobb kedvvel tanul. Jóval kevesebb idő alatt kész  a feladataival.

Hazajön az iskolából, nem kell noszogatni, leül, és tanul. A tanfolyamon elsajátított módszerekkel kb napi háromnegyed-egy órús tanulással elkészül. Ez hatalmas változás, hiszen azelőtt ugyanez 4-5 órába tellett.

Lassan megszűntek az idegesség miatti fejfájások, orrvérzések is. Nagyon jó volt, hogy a tanfolyam után tartották délutánonként a gyerekek Margóval a kapcsolatot. Így minden felmerülő problémát  meg tudtak beszélni. Szóval, nagyon örülünk az elért eredményeknek.” Sákovits Gyöngyi (Domi anyukája)

Szülők&Gyerekek együtt, egyért!Az eredményes tanulásért, és a boldog, kiegyensúlyozott szülő-gyerek kapcsolatért! :>>>>>>

 

Nagyon hálás vagyok a tanfolyamon tanultakért, nagyon jól éreztem magam.

   

"Szia Margó!

Az első leveledre akartam válaszolni, hogy mi tetszett és mi nem.
    Én egy kicsit szkeptikus voltam mikor odamentünk és kíváncsi is. Viszont már az első nap a fotóolvasás meggyőzött! Nem gondoltam volna, hogy tényleg ilyenekre a képes az agyam. (Ez nem volt negatív remélem. Ha mégis, akkor visszavonom, hisz már tudom, hogy képes vagyok rá :-) )A relaxáció is mesés volt, kipróbáltam egy hosszú fárasztó nap után ha hazaérek és leülök egy pár percre, sokat pihentebb, és nyugodtabb vagyok.
Az egész nagyon jó volt, a leghasznosabb pedig
talán az, hogy az ember átalakítsa a
gondolkodásmódját, és tényleg elhiggye magáról, hogy bármire képes, ha meg akarja csinálni. Ha ez nem megy, akkor a többi része sem fog. Úgyhogy köszönöm mindkét napot, megérte rááldozni az egész hétvégét. És természetesen ezt a véleményemet nyilvánosan is vállalom, bolond aki nem iratkozik be, és nem könnyíti meg ezzel a saját életét!
    Köszönöm Margó!    Kun Zsuzsi
 

ÉLŐ ELYHA (2017-től  csak online önképző tanfolyam formájában elérhető) :>>>>>>>

Élő online tanfolyam felnőtteknek 2017-től: TANULÁS AKADÉMIA:  >>>>>

A tanfolyam hatására most kezdek kacsingatni a spanyol nyelv felé

   
A tanfolyam hatására most kezdek kacsingatni a spanyol nyelv felé, ill. az utóbbi időben nagyon-nagyon megtetszett a koreai nyelv is. A suli jól megy. Még sokszor elő kell vennem a csodafüzetet, mert még el tudok keseredni, de hamar túl vagyok a füzettel rajta!! Ezt neked köszönhetem!
Az utóbbi időben mindent úgy olvasok, hogy előtte mandarin technikázom, így sokkal  jobban tudok koncentrálni.
Nyár óta rendszeresen sportolunk a férjemmel, akkor tanultam meg a gyorsúszást is! Ez is mutatja megnőtt az önbizalmam. Jól érzem magam a bőrömben. A tanulás többé nem nyomaszt.
    Laukóné Kitti

ÉLŐ ELYHA (2017-től  csak online önképző tanfolyam formájában elérhető) :>>>>>>>

Élő online tanfolyam felnőtteknek 2017-től: TANULÁS AKADÉMIA:  >>>>>

Németh Márta 15 éves

   
Tanfolyam előtt:
Németh MártiOlvasom, olvasom a könyvet, és nem értem! Utálok tanulni! Sokat veszekszünk otthon a tanulás miatt a szüleimmel. Itt az új iskolában (gimi:9.-es) minden sokkal nehezebb. Már nem elég, hogy csak figyelek az órákon. Szégyellem, ha rossz jegyeket hozok ”… Márti
 
 
Németh Sándor„Csak ül, és ábrándozik a könyv felett! Pedig ha odafigyel, akkor meg tudja tanulni! Eddig semmi gond nem volt a tanulásával! Nem tudom, mi történhetett. Nagyon rosszak a jegyei. Tanácstalanok vagyunk. Előfordul, hogy a rossz jegyet meg sem mondja.” Sándor, Márti apukája
 
Tanfolyam után
Nekem nagyon bejött, amit a tanfolyamon tanultunk. A 21 napos „Újjászületés” gyakorlatai után, tényleg újjászülettem! Sokkal jobban tudok figyelni, és nyugodtabb vagyok. A tanulás is gyorsabban megy, jobban tudok odafigyelni. A tanulási időmet is szuperül beosztom, nem fáradok el, és mindenre jut időm! Kezdek javítani a jegyeimen. Ja! És sokkal nyugodtabban alszom!” Márti
 
„Márti egyre nyugodtabb. Végre már nagyobb kedvvel tanul. Nem kell annyit noszogatni. Ugyanabban az időben mindig elkezdi, és végre, elkészül minden feladatával!
Kilencedikben nagyon sokat rontott. Most, tizedikben egyre jobbak a jegyei! Van, amiből két jeggyel is !
Tényleg igaz, hogy csak a megfelelő módszerek hiányoztak. De a tavalyi kudarcot, mi szülők is sokkal nehezebben vészeltük volna át, a tanárnő segítsége, tanácsai nélkül! Köszönjük!
Sándor, Márti apukája

Csináltam, és működött.

   
Sikerült! Már egyszer belevágtam a villámolvasás megtanulásába, de nem ment. Bevallom, elsősorban a kíváncsiság hozott ide. Tényleg meg lehet tanulni úgy a módszert néhány óra alatt, hogy közben tanulunk is?

Először, az első perctől élveztem az egészet, bár azt hittem, hogy megint nem fog sikerülni.

Margó! Köszönöm! Olyan logikus, érthető, és könnyen végigcsinálható lépésekre osztottad az egészet!

Így eszembe se jutott azon gondolkodni, hogy miért nem működik! Csináltam, és működött. És.. Jelentem, a vizsgám is megvan! Tóth Szabi

Búza Ildikó vagyok a földeáki Návay Lajos Általános Iskolából.

   

Rakonczai Irén és Búza Ildi

Tanfolyam előtt:
Én sokat tanulok, de nem mindig vagyok készen a másnapi leckékkel. És persze pont abból felelek sokszor, amit nem volt időm megtanulni. Ezért a jegyeim nem mindig jók. Ez nagyon idegesít!” 
Búza Ildikó

„Gyakran ideges, szorong. E miatt a tanulás is lassabban halad délután. Pedig okos és szorgalmas. Sajnos az önbizalma sem a legstabilabb. Sokszor mond ilyeneket: Nem tudom! Hülye vagyok. Szinte bemagyarázza magának!” Rakonczai rén, Ildikó anyukája
 
Tanfolyam után:
Augusztus végén jártam a Zseninek születtünk! tanulásmódszertan tanfolyamra a Margó nénihez. Nagyon jól volt időzítve az iskola kezdésre.
Eddig nem így tanultam, mint a tanfolyam óta. Régebben rengeteg időmbe és energiámba került a tanulás. Most minden nap megtanulom, amit aznap tanítottak, mert kevesebb időmbe kerül. Minden órára tudok készülni, így nem marad ki semmi! Sőt, ha véletlenül feleltetnek régebbi anyagból, azt is tudom! Már nem szorongok, nem félek semmitől. Tudom, csak is rajtam múlik! Segít a nagy X órán figyelni és felelni. Minden nap relaxálok. Köszönöm Margó néninek!
Irén (Ildikó édesanyja)
Ildikó a tanfolyam óta sokkal magabiztosabb.Nyugodtabb, kiegyensúlyo-zottabb., vidámabb. Nem kell már noszogatni, hogy tanuljon, nem halogatja a tennivalóit.Nagyobb köztünk az összhang, jobban meg tudjuk beszélni a problémáinkat. 
Jóval rövidebb idő alatt végez a tanulással, és mégis jobbak a jegyei. Sokat segített Margó a tanácsaival, bíztatásával, nekünk szülőknek is. Nincs annál nagyobb gondja egy szülőnek, mint ha a gyerekét boldogtalannak látja!" 

Sajnálom,hogy vége a tanfolyamnak

   

Kedves Margó!

Sajnálom,hogy vége a tanfolyamnak.A rengeteg kérdésemre mindig kaptam választ.Ez sokat segített abban,hogy lehetőleg tisztán és félreértés nélkül értsem meg az általad üzenteket.Nemcsak öncélúan figyeltem,családtagjaimnak is átadtam a tanultakat.Már nem vagyok az idő rabszolgája,tudatosabb, rendszerezettebb lettem.Ha kezembe kerül bármilyen olvasnivaló másképp közelítem meg,nem nyűgként.Könnyebben bánok az agyammal.Bár még sokat kell gyakorolnom,de élvezem  a villámolvasás minden lépését,s végre azt érzem, amit régen csak rövid ideig érezhettem.:igazán dolgozik az agyam.Köszönöm a türelmet.

Tisztelettel:Marika

Én sok ötletet kaptam ahhoz, hogy sikeres legyen a tanulásom.

   
Magabiztosabb vagyok és már kezdem elhinni képes vagyok rá. Tudom, ezért küzdeni ,harcolni kell, elsősorban magammal.De ,már sokkal könnyebb mint korábban. Ma mikor az angolt elővettem nagyon jól esett és feldobott! Rájöttem, hogy észrevétlen módon én is magasra tettem a mércét. Másoknál könnyebb észrevenni de,saját magamnál ... Így megkérdeztem magamtól és én?Nem is vettem észre hogy mindent akartam és nem szedtem kicsi csábító lépésekre:).
Ma kiírtam a hűtőre egy nagy papírra 1.NAP...  Szorítsatok nekem, én meg Nektek!! Sok sikert mindenkinek abban amit eltervezett ,a vizsgákhoz, és a mai naphoz !!!!! Kitartás !!      Ne aggódjatok a holnapért! Aggódjon az magaért!Ma tedd, amit kell! Ez a lényeg! Akkor eléred, amit akarsz! Menkó Zita

Egyszerűen működik, és kész!

   
 
Mindig azt hittem, a villámolvasás, meg a gyorstanulás valami furcsa, megfoghatatlan és hihetetlen dolog. Nem is kezdtem bele, mert szélhámosságnak hittem.

A barátnőm rábeszélt, hogy próbáljam ki! Hisz nincs mit veszteni! 2 nap alatt úgyse tudom megtanulni az anyagot!

Még most is hihetetlenek tűnik, ami történt! Először is: egy olyan anyagot, amit eddig nehezen értettem meg, pár óra alatt felfogtam! A következő órákban pedig meg is jegyeztem, és képes voltam elmondani a lényegét!

És a vizsga! Hát az volt az igazi nagy meglepi! Olyan dolgok is eszembe jutottak, amikre nem számítottan! Szóval, egyszerűen működik és kész! Vass Kati

Hallgasd meg a felvételt Ihárosi Renivel, aki hatalmas tanulási kudarcok után jött a tanfolyamra, és óriási sikerrel távozott

   

 ELYHA

Hallgasd meg ezt a felvételt Ihárosi Renivel, aki hatalmas tanulási kudarcok után jött a tanfolyamra, és óriási sikerrel  távozott! 

Letöltés>>>

Előszőr is azzal kezdeném,hogy ez volt életem egyik legjóbb döntése,hogy elkezdtem ezt a tanfolyamot.

Az eddigi tapasztalatokkal szemben hihetetlenül nagy mennyiségű és gazdag tananyaggal ismerkedhettem meg.Volt olyan amit hallottam és próbáltam,de nem igazán azt kaptam amit vártam,vagy amire számítottam. Itt újból találkoztam a tanfolyam során megfelelő utasítás,tanács segítségével más szemszögből megvillágítva sokkal érdekesebb és élvezetesebb volt a feladat.

Találkoztam olyan technikákkal, módszerekkel amiket még nem ismertem és nem is próbáltam ki. Nagyon jók voltak a szemináriumok mindig tanultam, tanultunk valamit egymástól.pl a mnemotechnikák gyakorlásánál érdekes volt,hogy mennyire különbözően gondolkodunk egy bizonyos dologról vagy egy bizonyos szóról, dolgokról más-más jut az eszünkbe. Lettek kedvenceim amiket napi szinten csinálok és vannak amit kiváncsiságból,érdekesség képpen kipróbáltam. A tanfolyam során tanult dolgokkal és feladatokkal megváltozott, megváltoztattam az életemet és gondolkodásomat. Sokkal magabiztosabb vagyok. A relaxáció napi szinten való gyakorlása még jobban meg erősített,türelmesebb,higadtabb,toleránsabb vagyok mind magammal szemben mint környezetemmel szemben.

Megtaláltam az életem célját, ebben a tervezés nagyon sokat segített, mind a rövid, mind a hosszú távú tervezés. Most már biztos vagyok benne, hogy jó úton járok és azért fogok küzdeni és dolgozni, hogy erről senki se tudjon eltéríteni.

 Margó szeretném megköszönni mind azt a sok éves tapasztalatot, tudást, amivel rendelkezel, tananyagot, feladatokat, jó tanácsokat, biztató szavakat amiket a tanfolyam során kaptam, kaptunk tőled. Hihetetlen ez az energia ami árad belőled ez a lelkesedés, odaadás CSODÁLATRA MÉLTÓ. Kár,hogy kevés ilyen oktató van mint Te. Kívánom, hogy még nagyon sokáig így legyen.             Köszönettel és tisztelettel: Ihárosi Renáta           

 

Beszélgetés az egyik résztvevővel /ELYHA/

   

 Szia, Drága  Margó!

Csak szerettem volna megköszönni azt a sok-sok kedvességet és türelmet, melyet tőled kaptunk. Mert nekem akkora töltést adtak a veled és  a többiekkel töltött percek és órák, hogy azt el sem tudom mondani. A tanfolyam elején  gondolni sem mertem volna rá, hogy ennyire fogom várni a hétről-hétre való beszélgetéseket.

Ez a technikai csoda (internet, skype stb.) meg külön elismerésben részesül, mert ha ez nincs, szerintem soha nem (tudom....tudom... Ilyen nincs, hogy soha, de akkor körülményesebben)  tudtam volna találkozni Veled. A  hangod, a kitartásod, határozottságod és főleg ennyi évi tanítás után a nagy-nagy lelkesedésed nagyon nagy hatással volt és van rám.
 
Nem is ragozom tovább.... A lényeg az, hogy minden szuper volt és rengeteg hasznos dolgot tudtam tanulni tőled. És  remélem fogok is, mivel még rengeteg gyakorlásra lesz szükségem, de szerintem jó úton haladok.
 
Boldogan fogok visszagondolni erre a tanfolyamra, mert életem legjobb,  legtanulságosabb, leghatékonyabb heteit tudhatom be Még egyszer mindent köszi,  a továbbiakra is sok sikert, jó munkálatokat és egészséget kívánok!!!

Üdvözlettel, köszönettel, hálával, szeretettel:  Lakatos Andi   
 

Ez szuper, már most van élményem!

   
Sokkal másképp olvasok, és imádom olvasni ezt a könyvet amit szó szerint nem tudtam eddig elolvasni! Élmény olvasnom! Hihetetlen! Muszáj volt Neked leírnom! Ez fantasztikus ám nekem! El sem tudom mondani! Teljesen másképp tudom olvasni! Olyan lényegre törően! Amit tanultam most tőled, sorban fogom a hétvégén alkalmazni, most már értem mire gondoltál, és így könnyebb:)  Horváth Brigi joghallgató írta a skype-on 1 nappal a tanfolyam után

Meglepő élmény volt számomra, hogy mennyire nem ismerem magam!

   
 Eddig mindig azt hittem, a tanulás azért okoz gondot jó néhány dologban, mert nekem  azokhoz nincs tehetségem, és kész, hiszen én mindent megteszek. Szorgalmas vagyok, és büszke voltam az akaraterőmre. Sose hittem volna, hogy átvirrasztott éjszakák, és állandó stressz nélkül valaha is képes leszek tanulni.  B. Teréz

A legnagyobb sikerem, hogy végre sikerül az időbeosztás!

   
Rengeteg idő volt a tanulás, pedig anyukám is sokat segített!
 
Hamar feladtam, elkeseredtem,. Irigyeltem azokat az osztálytársaimat, akik kevesebbet tanulnak, mégis jó jegyeik vannak.
Nekenm a tanulás miatt már semmi másra nem jutott időm, és ez nagyon rossz volt.
 
Én mindig azt hittem, ha az órai váztlatból tanulok, az a legjobb. Mostmár tudom, hogy így nehéz megérteni a leckét, és könnyem magolni kezd az ember.E miatt sok idő a tanulás, ráadásul nem is eredményes!
 
A tanult módszerekkel sokkal hamarabb kész vagyok, és tudok TV-t nézni, edzésre járni újra. A bizimben már csak  EGY 3-AS VAN, A TÖBBI 4-5-ös! Vaskó Niki (13 éves)
 
 
Niki sokat változott, egyre ügyesebb. Már egyáltalán nem olyan negatív, elkeseredett, mint volt.
Gyorsabban, jobban tanul, és ez a jegyein is látszik! Én is sok mindenre rájöttem, és képes voltam változtatni a cél érdekében. Ez a tanfolyam így, kis lépésekben haladva nagyon hatásos. Fokozatosan tudunk változtatni, van idő hozzászokni az új dolgokhoz. A tanfolyamvezető nagyon türelmes, és szinte olvas a gondolatainkban. Mindig tudja, miben kell segíteni Vaskó Tímea  (Niki édesanyja)

Szóval a tanfolyam létrehozásáért, vezetéséért, technikájának kialakításáért szeretnék gratulálni.

   

Nagyon ösztönöznek a tanfolyamon hallottak,  gyakran eszembe jutnak, tapasztalataid, jó tanácsaid. Igazi példaképem lettél!Lehetetlen mindenre reagálnom írásban, de pl. amikor mondtad, hogyha Te megtudtad csinálni, akkor mi is képesek vagyunk rá ..." az akkora önbizalmat adott, gyakran eszembe jut. Palotay Gyöngyi

Nagyon tetszett a tanfolyamban, hogy nem egyszerűen csak a tanulásról szól,

   
 hanem egyszerű módszereket, lehetőségeket is kínál a belső nehézségek átfordítására is (pl. a halogatás tetté alakításában).
Bevallom, engem meghatott az a törődés, amit Tőled kaptam. Számomra  gyakorlatilag csak most kezdődik a tényleges tanfolyam, az "előzetes áttekintés" :-) után. Az eddigiek hitet és lendületet adtak, hogy végre neki tudjak állni.  Köszönöm! B.Péter

Nagyon sokat javult a tanfolyam alatt a koncentrációm, és könnyebben megértem amit tanulok

   
Élvezem a tanulást, és tényleg vágyom a tudásra!
Régebben nyűg volt tanulni. Sokszor utálattal, kedv nélkül, csak muszájból kezdtem hozzá. Mostanában azt veszem észre, hogy úgy elszáll az idő, mikor tanulok, hogy észre sem veszem, már 3 órát töltöttem vele! Ennek ellenére nem vagyok fáradt, és unott! Amik eddig nem érdekeltek, azokat is szívesen, és élvezettel tanulom. Timi

 

Érzem a tanulási módszereidnek a lényegét és jótékony hatását

   

 

. Begyakorlom magamnak. A gyerekeimnek itt-ott elejtek egy-egy mondatot (kamaszkorban nem lehet jó tanácsot adni), először meg sem hallották, de látom, hogy elgondolkodtak rajta és használják. Lánykámnak nagy segítség volt csak annyi, hogy igenis győzze meg magát, hogy egyre jobb és meg tudja csinálni...A legelső e-bookot megmutattam neki, átolvasgatta és odafigyel :) Speciel a matek írásbelitől tartott nagyon (21 pontra,azaz kettesre gyúrt). 60 pontot vagyis négyest írt (soha nem volt jó matekos) de valahogy az agyát átállította :) Ildikó

Nagyon sokat segített ez a jegyzetelési módszer.

   

Jobban áttekinthetővé vált, könnyebben tanulható volt és gyorsabb volt az átnézése.  Nem tanultam még könyvből, csak kidolgozott tételekből. Nagyon meglepő volt számomra, hogy ezekkel a módszerekkel milyen jól elsajátítható a tananyag! Micskei Brigi

Az online tananyagban tetszik, hogy színesen van kiemelve a tudnivaló, a fontosak és érdekességek

   
Az online tananyagban tetszik, hogy színesen van kiemelve a tudnivaló, a fontosak és érdekességek, az ábrák is tetszenek.
A feladatokban az a jó, hogy rendes gondolkodásra és helyes olvasásra-értelmezésre serkent.
 A tananyagot olyan jónak tartom, hogy akár „könyv” formájában is megküldheted az érdeklődő vásárlóidnak, ha akarod. Ugyanis én ki szoktam nyomtatni, mert akkor jobban tudok vele foglalkozni bármikor, nemcsak ha gép közelében vagyok!”
 Balázsné Sinka Mária

Azért döntöttem az online tanfolyam mellet, mert két gyerek mellett így tudom beosztani az időmet.

   
" Azért döntöttem az online tanfolyam mellet, mert két gyerek mellett így tudom beosztani az időmet. Hagyományos formára még jó ideig nem lett volna lehetőségem.
A tanfolyam érdekes és nem csak a tanulásban segít, hanem a helyes lelki egyensúly és önbecsülés megtalálásában is. A feladatok segítenek a lecke fontos részeit kiemelni, átismételni. Mivel nem fejből válaszolok, így ezen keresztül is tanulok.
A tanácsokban, amit a házi feladathoz adsz, rávesz bizonyos dolgok alapos elvégzésére, ami felett lehet átsiklottam volna! „ Cziczinger Csilla

„Sok mindent használok a tanultakból.

   
„Sok mindent használok a tanultakból.
Például a differenciál egyenletek gyakorlását a reggeli kávé után fél liter víz mellet szoktam. Dél körül nem tanulok. Uzsonnára gyakran veszek gabonafélét tartalmazó dolgokat. Odafigyelek, hogy ne alakuljon ki retroaktív tanulás. Meg szoktam elmetérképet készíteni, ha sok összefüggő dologba ütközök. Nekem mondjuk az nem szokott menni, hogy az én berögződött módszeremet egyik napról a másikra lecserélem egy az egyben egy teljesen új módszere.
Ezért is jó, hogy nincs beadási határidő a feladatokra (ellentétben az egyetemmel)." Gellér Árpád  

Még nem csináltam tanfolyamot ebben a formában

   
„Még nem csináltam tanfolyamot ebben a formában, de mindenféleképpen hasznosnak találom és tetszik.
A tananyagban sok érdekességet találtam, voltak olyan dolgok,amik magától értetődőek, de leírva az ember magabiztossá válik tőle. Sok tanulási módszert tartalmaz, amit szerintem elsajátítva nagyon jól lehet alkalmazni.
A feladatokban az a jó , hogy megkapjuk az anyagot és a legfontosabb részekre van rákérdezve! Sok hasznos dolgot tartalmaz. Vannak gyakorlatok,ami nagy segítséget nyújt az elsajátításhoz.
Ezáltal tudjuk ellenőrizni magunkat, hogy mennyire értelmeztük jól az anyagot. A tanácsok is jók! Ha valami nem megy olyan könnyen a gyakorlatban akkor segítséget nyújtasz, hogy hogyan mehetne könnyebben, ha valamit rosszul értelmeztem vagy nem figyeltem kellőképpen a feladatra. Az ember a saját hibáiból tanul és kijavítva még jobban rögzül!
Piukovics Dominikia 

Máris, 1,5 hét elég volt, hogy lkezdődjön a sikertörténetem.

   
Szia Margó!
Máris, 1,5 hét elég volt, hogy lkezdődjön a sikertörténetem. A tanfolyam nagyon sokat segített rajtam.
Mindenből egy jeggyel jobbat kapok. és nem stresszelek! Az ÉFT fantasztikus, apával is nagyon jó lett a viszonyom
A vizsgák elsőre sikerülnek, az elmetérkép nagyon szuper!  Most már nem szenvedéssel ülök le tanulni!Csak a szülészet szigorlattól ijedtem meg egy kicsit,  kevés rá az idő nagy az anyag. De apránként, -150 oldalanként- villámolvasom, közben a stresszt ÉFT-vel „kezelem”! Így most már biztos vagyok benne, hogy ez is sikerül! Zagyi Ildikó 

Szia Margó !Mindent köszönök !

   
 Május 4.-én sikerult a vizsgám ! Hála NEKED ! Csók-puszi: Tóth Tibi

„A munkám során szükségem van arra, hogy folyamatosan új ismeretanyagokat sajátítsak el.

   
Szia Margó!
   „A munkám során szükségem van arra, hogy folyamatosan új ismeretanyagokat sajátítsak el.
   A tanfolyam óta rendszeresen alkalmazom a villámolvasás valamennyi lépését egy-egy felkészülésem során. Évről-évre csökken a felkészülési időnk, így nagyon fontos volt, hogy lépést tudjak tartani.
    A tanultak alkalmazása jelentősen (jelenleg kb.1/3 idővel) lecsökkentette az időszükségletemet, amely már abból is látszik, hogy nincs szükségem annyi túlórára sem ahhoz, hogy határidőre le tudjam adni a kész munkámat.
    Ez a tudás magabiztosabbá tesz és bízom benne, hogy az államvizsgámra történő felkészülésnél is ennyit fog segíteni.”
További szép estét kívánok:Dura Gabriella

Köszönöm az anyagot, így már sokkal könnyebb lesz a dolgom.

   
Kedves Margit!
 Köszönöm az anyagot, így már sokkal könnyebb lesz a dolgom. Mennyi minden múlhat egy pici ponton...
 1. a legjobban tetszett a tanfolyamon
 Több dolgot is fel tudnék sorolni. A legjobban az tetszett, hogy kézzelfogható bizonyíték volt a kezemben arról, hogy ez a módszer tényleg működik, csak sokat kell gyakorolni. Tetszett a két nap teljesen nyugodt hangulata,  a hely ahol tanultunk, a társaság, és főleg az oktató  határozott, karakán stílusa. Ennélkül velem nem hiszem hogy lehetett volna boldogulni...
 2. mi az, ami számodra a leghasznosabbnak tűnik
  Jelenleg nyelvtanulásom felgyorsítása a legfontosabb, mást témakörben egyenlőre nem tanulok.
 3. Egyéb:
Nagy öröm számomra, hogy a húgomnak sikerült egy nagyon hasznos dolgot adnom azzal, hogy elhívtam magammal a tanfolyamra. Én fizettem az ő díját is, de pár nap múlva azt mondta, annyira tetszik neki a dolog, hogy kifizeti nekem a részét. Szerintem ez mindent elmond arról, hogy mennyire jó helyen voltunk magánál azon a hétvégén. 
 Az utóbbi néhány napról. Mivel eltévedt az éterben a nekem küldött anyag, így elkezdtem készíteni magamnak egy relaxációs anyagot, de erre így már szerencsére nincs szükség. Eddig annyit tettem, hogy minden nap egyszer csináltam általános relaxációt, egyszer csináltam fotóolvasást az angol-magyar szótárammal, valamint folytattam a tanulást a hagyományos módszerrel. De igazából eddig csak szoktam az egészet, kicsit nehezen építek be új dolgokat az életembe. Ja, még egy dolog. A cigarettát leraktam, ebben is segített a relaxáció. Egyre jobban érzem magam a bőrömben.
  Köszönettel: Kun Gábor" 

Szentpéteri Eszter 13 éves

   
Szentpéteri Eszti Szentpéteri Piroska
Tanfolyam előtt:
„Persze, szeretném, ha nem lenne ennyi baj a tanulásommal. Én próbáltam már,hogy jobb legyen, de nem sikerült. Nehéz. És nem is tudom, hogy csináljam.”Szentpéteri Eszti  
„ Nem is akarja! Makacs! Hiába csinálok akármit! Hatástalan! Tele van rossz jegyekkel. Mindennel foglalkozik, csak tanulni ne keljen! ”… Piroska, Eszti anyukája 
 
Tanfolyam után:
A tanulásra fordított időm sokkal rövidebb lett. Rengetegetjavítottam, eltűntek a bizonyítványból a 3-ok, csupa 4-5-ös lettem 1 év alatt. Felszabadult egy csomó szabadőm, mivel sokkal kevesebb idő a tanulás. Van időm az iskolában részt venni  a diák önkormányzati munkában, és versenyszerűen lovagolok. Anyukámmal is sokkal jobb a viszonyunk.(Videó: A sikersztoriknál)Szentpéteri Eszti
 
Az Eszter bizije
csodálatos javulást mutat, és nagyon nagy örömmel tölt el! Szinte minden nap emlegetve vagy,hogy ezt a
változást csak Te tudtad elérni!  A jövőben is számítunk a segítségedre, én meg a nevelé javaslataidra is!
Ez a néhány
mondat talán segít abban, hogy a mosoly meggyorsítsa a mihamarabbi felgyógyulásod!
Ha már véletlenek
nincsenek, a mi találkozásunknak is oka van, én sokat tanulok tőled. Lehet, hogy két diákod lett, de nem ugyan abból az iskolából!!!
  Szentpéteri Piroska     (Eszti anyukája)  
 
 

 

legjobban a legelső relaxáció tetszett, ott nagyon el tudtam lazulni

   
"1. legjobban a legelső relaxáció tetszett, ott nagyon el tudtam lazulni, 
2. nem tetszett amikor rájöttem, hogy túl sokat akarok egyszerre egy könyvtől, de ez saját probléma, és csak addig az 5 percig volt rossz
3. a leghasznosabbnak a tanfolyam célján, a villámolvasáson felül a relaxáció, a helyes célmeghatározás és a "gyógyító mondatok" megtanulása tűnnek
4. az e-mail érkezése előtt épp Önre gondoltam :)
iskolai sikerről még nem tudok beszámolni, de ami késik, nem múlik
! Sándor Norbert"

Örömmel jelentem, hogy az érettségi bizonyítványomat 4,2-es átlaggal szombaton megkaptam!

   
„Kedves Margó!
Örömmel jelentem, hogy az érettségi bizonyítványomat 4,2-es átlaggal szombaton megkaptam!
Magyar: 60% - 4-es
Matek: 60% - 4-es
Töri: 50% - 3-as
Német: 94% - 5-ös
és az infó tavalyról: 92% - 5-ös
Megpróbálkoztam azzal, hogy előre beprogramozom a tételeket, de a végén elbizonytalanodtam, így ez nem jött össze. Mindenesetre elégedett vagyok az eredménnyel, csupán töriből számítottam négyesre, de ugye nem jött be a programozás...
Van még 1 jó hírem: nincs szükségem az allergiám ellen gyógyszerre. A gyógyító mondatokkal ki tudom váltani a napi gyógyszeradagot. A mondatok hiányát a gyógyszeréhez hasonlóan megérzem, előjönnek a tünetek. De amint elmondom, ezek megszűnnek. Ennek nagyon örülök.
Ami még eszembe jutott az az, hogy a magyar kisérettségin a feladott szöveget sebesolvasással is végigfutottam. Majd keresnem kellett a szövegben két szót. Csak becsuktam a szemem, és láttam, hogy hol vannak.
A héten az asztalomon elraktam valamit, majd nem találtam azt. Becsuktam a szemem, a tárgyra gondoltam és már meg is volt.
Rájöttem arra, hogy a tanfolyamon tanultakból nekem nem feltétlenül a villámolvasásra, hanem az elmetérkép készítésre van szükségem. Amikor készültem az érettségire, akkor a vázlatokat elmetérképpé alakítottam át, így csak néhányszor kellett átfutnom azokat, és tudtam. Kár, hogy erre csak közvetlen az érettségi előtt jöttem rá.
Büszke vagyok az eredményemre, hiszen tükrözi a bennem lévő tudást. A tanfolyamon tanultakat pedig nagyon köszönöm, egész életemben hasznát tudom venni ezeknek a trükköknek. Később majd még egy agykontroll tanfolyamot is elvégzek. És ez cél :)
Tisztelettel: Sándor Norbert

Legjobban az agyunk jobb es bal féltekés használata tetszett.

   

"Szia ! Legjobban az agyunk jobb es bal féltekés használata tetszett. Olyan nem volt ami nem tetszett a tanfolyamon! Azt a könyvet aktiváltam amit mar fotó olvastunk. Sikerült! Udv Imre."

 

Imi makacs, hisztis kezelhetetlen gyerek volt...

   
Imi makacs, hisztis kezelhetetlen gyerek volt...
„Imi makacs, hisztis, kezelhetetlen gyerek volt. Tele volt egyessel, kettessel. Hatodikig szinte minden évben pótvizsgázott valamiből. Pszichológushoz is kellet már járni vele.
Kénytelenek voltunk iskolát is váltani. Az egeket verte az önbizalom hiánya. Nem voltak barátai.
Itt rögtön az első nap barátot talált! Majd kiugrott a bőréből!
Ami a legnehezebb volt, hogy elhiggye, nem hülye! Ugyanis folyamatosan ezt mondogatta magáról.
Itt a Siker Napköziben az a legnagyszerűbb, hogy nem a tanulás az elsődleges, hanem a gyerek személyiségének fejlesztése. Iminek először az önbizalmát hozta helyre Margó néni. Fantasztikus volt számomra az erős hite abban, hogy az én fiam is lehet még teljes értékű ember! Ő volt az a tanár, akitől először hallottam, hogy Imi okos és értékes gyerek. Ezt én eddig is tudtam, és reméltem, de óriási erőt adott, hogy van végre valaki, aki ebben megerősít!
 Hatalmas segítség volt a tanulás tanfolyam !is, melyre én is együtt jártam a fiammal.
 
Most, egy év után Imi már az osztályban az egyik legjobb tanuló. Sőt! Most már az iskolai tanárai szerint is az egyik legértelmesebb gyerek az osztályban!Köszönöm!”
Varga Éva (szülő)

Mivel kis gyerek mellett végeztem a főiskolát nagyon féltem az államvizsgától

   
„Mivel kis gyerek mellett  végeztem a főiskolát, nagyon féltem az államvizsgától! El sem tudtam képzelni, hogyan lesz elég időm a tanulásra. Éjszakánként, és délután mikor a fiam aludt, akkor tudtam csak tanulni. A legtöbbet a villámolvasás segített. Elképesztő volt , hogy tényleg mennyivel rövidebb  idő alatt tudtam felkészülni.
Most már el merem mondani, hogy a tanfolyamon nem nagyon bíztam abban, hogy nekem ez menni fog. Aztán kénytelen voltam használni a technikát, mert szinte semmi időm nem volt az államvizsga előtt tanulni. Szóval, mindent úgy csináltam, ahogy tanítottad. Az összes lépést. És sikerült az, amire soha, még álmomban sem mertem gondolni! Azzal a rengeteg tanulnivalóval megbirkóztam! Méghozzá úgy, hogy éjszakánként tudtam csak vele foglakozni a munkám miatt! És Margó, képzeld, az államvizsgám ötös lett! Köszönöm! Daru Gyöngyi

Szia Margó!

   
Itt szeretném elmondani, hogy remek az on-line tanfolyam! Nekem nagyon bejött!
Annyira jól tudom használni. Már az első 2 lecke után jelentősen csökkent a tanulási időm, és jobb jegyeket kapok! Ria
  

Most, hogy beléptünk az Európai Unióba a munkahelyemen egy csomó új törvényt, rendeletet, irányelvet stb. kellett megtanulnunk..

   
„Most, hogy beléptünk az Európai Unióba, a munkahelyemen egy csomó új törvényt, rendeletet, irányelvet stb. kellett megtanulnunk. Erre külön tanfolyamot szerveztek nekünk. Szörnyen megijedtem! Ha nem tudok levizsgázni, lehet, hogy 50 évesen az utcára kerülök!? Szóval, gondoltam nincs mit vesztenem! A villámolvasás elég misztikusnak tűnt első hallásra. Még hogy 1 mp alatt 1 oldalt elolvasni! Meg aktiválni! Meg a többi furcsának tűnő elnevezés! Na mindegy, belevágtam! És nem bántam meg! Működött! Néhány huszonéves kollégámat lekörözve elsőre sikerült a vizsga!”
Szabó Istvánné

Abban segített a legtöbbet a villámolvasás, hogy mióta használom...

   
Abban segített a legtöbbet a villámolvasás, hogy mióta használom, mindent sokkal rövidebb idő alatt tanulok meg! Még gimis voltam, mikor elvégeztem a tanfolyamot.. A  jegyeimmel addig sem volt baj, de éjszakákig tanultam. Volt, hogy elaludtam az íróasztalnál. Szuper, hogy sokkal gyorsabban tanulok, és a jegyeim mégis jók! A főiskolán is nagyon sokat segített, hogy ismertem már ezeket a módszereket. Sokkal könnyebb, gyorsabb, és még élvezetesebb is így a tanulás!”  G Reni

Ez már a 3. diplomám de most a közgázon meggyűlt a bajom a statisztikával...

   
„ Ez már a 3. diplomám, amit most csinálok. Van két nyelvvizsgám is. Szóval mindig is szerettem tanulni. Eddig minden rendben volt, de most a közgázon meggyűlt a bajom a statisztikával, meg a matekkal. Egyszerűen képtelen vagyok megtanulni! Folyton belezavarodok, elveszítem a fonalat. Mind a kettőből kirúgtak a vizsgán. A villámolvasás segített a dolgon! Még nem vagyok profi a módszerben, de a két vizsga így is hármasra sikerült! Szerintem minden iskolában tanítani kellene ezeket a módszereket! Bajusz Kati

Megváltozott az életem augusztus óta!

   
TamaraSzia Margó!
Megváltozott az életem augusztus óta! Megszűnt az éjszakai kimerítő és idegesítő magolás. Folyamatosan használom a villámolvasást, és működik! Ahogy megbeszéltük veled, amiből volt tankönyv, azt mind fotóolvastam, méghozzá többször is. Úgy kb. havonta egyszer mindre sor került. Képzeld, a természettudományi lexikont is fotóolvastam többször, és ennek eredményeként tényleg sokkal könnyebben megértettem és megjegyeztem a szakszavakat!
Az előadásokon elme térképpel jegyzeteltem. Ez is bejött! Erről sokkal jobban emlékeztem, arra, ami ott elhangzott,, mint az eddigi jegyzeteléssel.
Az első meglepetés az volt, amikor biofizikából dolgozatot írtunk. Ahhoz képest, amennyit eddig készültem 1-1 ilyen dolgozatra, ez meglepően kevés volt! Ugyanez történt szervetlen kémiából is!
Most vizsgáztam két tantárgyból, (analitikai kémia, gyógyszerészi növénytan). Ami a legklasszabb volt, mikor a tételsort először a kezembe vettem, képzeld, egy csomó mindent már tudtam! Alig hiszem el! De MINIMÁLISAT kellett csak mindkettőre tanulni 1-1 nap, és négyesre, illetve ötösre vizsgáztam!  SZUPER A VILLÁMOLVASÁS! Meg a többi, amit tanultunk a tanfolyamon ! Azt kérdezeted, kb. mennyivel csökkent a tanulási időm a tanfolyam óta?
Átlagosan úgy kb. a harmadára csökkent !!!!! Sőt! Ha azt veszem, hogy eddig 1-1 ilyen erősségű vizsgára a miből most vizsgáztam legalább 1 hetet tanultam, most meg elég volt 1 nap, hát….
Szia! Majd még írok! „
Tamara

Angol nyelvet tanulok egy ideje.

   
Angol nyelvet tanulok egy ideje. Tegnap jött az első siker. Van egy tanulótársam, akivel rendszeresen együtt tanulunk. Eddig teljesen együtt haladtunk hasonló ütemben hasonló tudással. A tegnapi konzultáción megelőztem a tananyagban és mindenre emlékeztem és használni tudtam a tanult szavakat! A társam meg is jegyezte"fogadjunk sokkal több időt fordítottál a tanulásra az utóbbi időben, mint ez előtt." De nem! Én ugyanannyi időt tanultam, csak hatékonyabban,  úgy ahogy tanfolyamon tanultuk! Ági

 
D E L F I N   T A N U L Á S   Alapítva:1990
 
                
skype: nagymargo1
+36/679 57 35
6900 Makó, Jókai utca 19.
 

 
Itt találkozhattál velünk: