Delfin Tanulás

Zseniális tanulási ötletek kicsiknek, nagyoknak!

ELYHA: ÉLetminőséget és tanulási HAtékonyságot növelő online videós tanfolyam 17+ év
ELYHA tanulá-módszertani tanfolyam  data-cke-saved-src=Hiába fordítok sok időt tanulásra, mégis hamar elfelejtem."
*  "A memóriám, koncentráló képességem gyenge. Nincs elég önbizalmam." 
*  "Magolok,  borzasztó lassan tanulok és még gyorsabban felejtek." 
*  " Nehezen koncentrálok. Egy idő után, mindig azt veszem észre, hogy csak ülök a könyv felett."  
*  "Állandóan halogatom a tanulást. És kifutok az időből!
*  "Vizsgadrukkos vagyok és vizsgán sokszor leblokkolok."  
*  "Vannak tantárgyak, amit hiába tanulok meg. Egyszerűen nem marad meg a memóriámban."
*  "Lassan olvasok, kínszenvedés a tanulás. Nehezen értem meg az anyagot, többször át kell olvasnom"
*  "Nincs kedvem hozzákezdeni, nem értem mit olvasok, sokszor visszaugrálok benne, nem tudok odafigyelni." 
* "Általában nem látom át az anyag lényegét,  gyakran elveszek a részletekben."
Igen! Ez készít ki engem is! Jövök a tréningre! Feliratkozom!
 
Mindenki fantasztikus tanulási képességekkel születik! És ezt be is bizonyítottuk!  Három éves korunkig - ezernyi más mellett- olyan nehéz és összetett  dolgokat tanultunk meg, mint a felülés, felállás, járás, beszéd, önálló evés, kapcsolatteremtés, akaratunk érvényesítése.
 Szerintem is többre vagyok képes! Jövök a tréningre! Feliratkozom!
 
Nem tüntek el a velünk született tanulási képességeink!
Csak bizonyos helyzetekben - legtöbbször az iskolai tanulásban nem  tudatosan- blokkoljuk őket. Túl sokszor bírálták , így elfogadtuk, hogy az iskolai tanulásra nem használható.

De másutt, azért most is használjuk! Gondolj csak valamire, amit igazán szívesen csinálsz! Milyen gyorsan
és élvezettel vagy képes abban a témában megtanulni, megjegyezni bármit!
 
Az egyik tanítványom a suliban nem nagyon jeleskedett. Unta, és folyton halogatta a tanulást. De mikor a a lepkékről volt szó! Több száz lepkefajnak kapásból sorolta a latin nevét, a jellegzetes tulajdonságait, a helyet, ahol honos. 
A  tanulást alig 10 perc után már látványosan rühelte, képtelen volt megérteni, amit a tankönyv írt.  De a lepkékről szóló több száz oldalas könyvet pár óra alatt kiolvasta, és képes volt részleteket idézni belőle!
Elegem van az állandó bizonytalanságból! Sikeres akarok lenni a tanulásban! Jövök a tréningre!
 
éééé
Bárki, bármilyen életkorú legyen is, úgyszolván bármit meg tud tanulni, ha saját egyéni módján tanulhat, saját erősségeire támaszkodhat. Barbara Prashnig egyetemi tanár, tanulás-tréner Új-Zéland
 
 
Az ELYHA tanfolyam segít Neked abban, hogy megtaláld, és újra felépítsd a saját, egyéni sikeres tanulási stratégiáidat. Újra tudd azt, HOGYAN?, MIVEL? és MIÉRT? érdemes tanulni.
Komoly tanulási gondjaik voltak, ma milliók csodálják őket!
 
Ha újra használni tudod azokat a csodálatos tanulási képességeidet, melyeket elfelejtettél, vagy nem mertél már egy ideje használni, nem számít, milyen kudarcaid voltak eddig! Sikeres lehetsz Te is!
Hallgasd meg ezt a felvételt Ihárosi Renivel, aki tanulási kudarcok után jött a tanfolyamra, és óriási sikerrel távozott!           

 

Miközben az senkinek nem jut eszébe, hogy 1-2 számmal kisebb cipőben járjon, addig a tanulásnál nem törődünk azzal, hogy nem "illik ránk" minden módszer! 
Nem foglalkozunk azzal, hogy nem tudjuk bármelyiket jól használni! 

Ugyanúgy, mint az 1-2 számmal kisebb cipőt!   Ez megnyomorítja a lábad, a SZÁMODRA rossz tanulási módszer pedig tönkre teheti az életed.  Lerombolja önbizalmad, képességeidbe vetett hitedet, megöli álmaidat!
Magabiztos, és sikeres akarok lenni én is végre a tanulásban!
Ahhoz, hogy sikeres légy a tanulásban,   fontos tudnod, hogyan működik az agyunk, mikor segíti, és mikor blokkolja le a tanulásunkat.
Olyan technikákat mutatok Neked, melyekkel képes leszel a legjobb teljesítményre "állítani" az agyadat.
 
Nézd meg ezt a videót! Sok mindent megtudsz az agyműködés és a tanulás kapcsolatáról!
 

 Meglepő élmény volt számomra, hogy mennyire nem ismerem magam! Eddig mindig azt hittem, a tanulás azért okoz gondot jó néhány dologban, mert NEKEM azokhoz nincs tehetségem, és kész, hiszen én mindent megteszek. Szorgalmas vagyok, és büszke voltam az akaraterőmre. Sosem hittem volna, hogy átvirrasztott éjszakák, és állandó stressz nélkül valaha is képes leszek tanulni.  B.Teréz 

Ezen a tanfolyamon nem úgy általában a tanulásról lesz szó, hanem arról, hogy NEKED mi a leghasznosabb, Neked mitől. és hogyan működik jól.
Pont ezért, egy állapotfelmérréssel kezdünk.
Elegem van az állandó próbálkozásból! Biztosra akarok menni! Jövök a tréningre! Feliratkozom!
Mire számíthatsz, ha velem tartasz a tréningen?
Megismered a legütősebb tanulási technikákat és a villámolvasást!
Tanulási szokásaid és módszereid sokkal hatékonyabbá válnak.
 
Felfedezed erősségeidet, gyengeségeidet, így tudatossá válsz sikered alakításában.
 
Módszerekre, amelyekkel legyőzöd a stresszt, a vizsgadrukkot, növeled önbecsülésed,
javul a memóriád, koncentrációd, akaraterőd.
 
Képessé válsz motiválni önmagad,megszűntetni a halogatásod.
 
Könnyebben és gyorsabban megérted és megjegyzed, amit olvasol vagy tanulsz.
 
Könnyebben memorizálsz, tovább emlékszel arra, amit megtanultál.
 
Megismersz több forradalmian új olvasástechnikát, mellyel drasztikusan csökken tanulásod  ideje, és jobban érted, amit tanulsz
 
Felgyorsul az idegen nyelv tanulásod!
 
Érdekes  oktatóvideókat látsz, sok gyakorlattal, példával, ábrákkal, zenével.
 
Élő skype megbeszélések lesznek gyakorláshoz, egyéni gondjaid kérdéseid megbeszéléséhez.
 
Minden videón elhangzott előadás  írásos formában a tiéd!
 
Ezenkívül letölthetsz eBokokat, a fontos gyakorlatokat hangyanyag formában.
 
Megváltozik a tanuláshoz való viszonyod

Személyiséged fejlődik: önbizalmad, akaraterőd, kitartásod stabilabb és megbízhatóbb lesz.
 
MA MÁR TUDOMÁNYOS TÉNY : Az, hogy egy ember mennyire okos, értelmes, azaz életrevaló, elsősorban attól függ, hogy mennyire képes kihasználni agyának teljesítményét! Ezekkel módszerekkel nagyobb teljesítményre sarkallhatod agyadat!
 
EGYSZER ÉS MINDENKORRA MEGOLDHATOD TANULÁSI PROBLÉMÁIDAT!  Nem csak egy-két jó módszert kapsz a tanuláshoz – hanem TELJES harcmodort, taktikát, fogások összességét.
 
ELTŰNIK AZ ÉLETEDBŐL A KEVÉS MEGÉRTÉST EREDMÉNYEZŐ OLVASÁS   ami  frusztráló, bosszantó, lassú, és amit ismeretlen szöveg első olvasásakor tapasztalunk.
 
HATALMAS ELŐNYRE TESZEL SZERT! Akár már az első héten képes leszel elolvasni, megérteni az egész félévnyi tananyagot, s az iskolai órákon, előadásokon stabilizálod a tudásod!
 
MINIMÁLISRA TUDOD CSÖKKENTENI  A TANULÁS IDEJÉT!
 
BEPÓTOLHATOD MINDAZT A TUDÁST, AMI KIMARADT,eddig az idő- vagy önbizalomhiány miatt.
 
Igen! Szeretném, ha ezek megoldódnának végre! Jövök a tréningre! Feliratkozom!
 Azonnal használható tudást, tippeket, példákat kapsz, mellyekkel az első perctől javulni kezd a helyzeted. 
Minden módszert kipróbáltunk  diákjaimmal együtt,  és a legjobban beváltakból állítottam össze a tanfolyam anyagát: tanulási stratégiákat,  tanulási módszerek,  önbizalom, figyelem, akaraterő, emlékezet fejlesztő- és vizsgadrukk megszüntető, megelőző módszereket.
Angol nyelvet tanulok egy ideje. Tegnap jött az első siker. Van egy tanulótársam, akivel rendszeresen együtt tanulunk. Eddig teljesen együtt haladtunk hasonló ütemben hasonló tudással. A tegnapi konzultáción megelőztem a tananyagban és mindenre emlékeztem és használni tudtam a tanult szavakat! A társam meg is jegyezte"fogadjunk sokkal több időt fordítottál a tanulásra az utóbbi időben, mint ez előtt." De nem! Én ugyanannyi időt tanultam, csak hatékonyabban,  úgy ahogy tanfolyamon tanultuk! Ági
 Nekem is jó lenne, ha könnyebb lenne a nyelvtanulás! Jövök! Feliratkozom!>>>>>

Ez szuper, már most van élményem! Sokkal másképp olvasok, és imádom olvasni ezt a könyvet amit szó szerint nem tudtam eddig elolvasni! Élmény olvasnom! Hihetetlen! Muszáj volt Neked leírnom! Ez fantasztikus ám nekem! El sem tudom mondani! Teljesen másképp tudom olvasni! Olyan lényegre törően! Amit tanultam most tőled, sorban fogom a hétvégén alkalmazni, most már értem mire gondoltál, és így könnyebb:)  Horváth Brigi joghallgató írta a skype-on az 1. nap utá
Én is jó megértéssel, lényegre törően akarok olvasni! Jövök én is! Feliratkozom!>>>

SŐT! Nem csak egy-két jó módszert kapsz a tanuláshoz – hanem egy olyan harcmodort, taktikát, olyan fogások összességét, melyekkel, ha használod őket, könnyebben, gyorsabban, és élvezettel tudsz tanulni.
Én  sok ötletet kaptam ahhoz, hogy sikeres legyen a tanulásom.
Magabiztosabb vagyok és már kezdem elhinni képes vagyok rá. Tudom, ezért küzdeni , harcolni kell, elsősorban magammal. De, már sokkal könnyebb mint korábban. Ma, mikor az angolt elővettem, nagyon jól esett és feldobott! Rájöttem, hogy észrevétlen módon én is magasra tettem a mércét. Másoknál könnyebb észrevenni de, saját magamnál ... Így megkérdeztem magamtól és én? Nem is vettem észre hogy mindent akartam és nem szedtem kicsi csábító lépésekre:).
Ma kiírtam a hűtőre egy nagy papírra 1.NAP...  Szorítsatok nekem, én meg Nektek!! Sok sikert mindenkinek abban, amit eltervezett, a vizsgákhoz, és a mai naphoz !!!!! Kitartás !!  Ne aggódjatok a holnapért! Aggódjon az magaért! Ma tedd, amit kell! Ez a lényeg! Akkor eléred, amit akarsz! Menkó Zita
 Tudni akarom, hogyan változtassak a tanulásom minőségén! Jövök a tréningre! Feliratkozom!
Hogyan zajlik a tanfolyam?

 A tanfolyamon a tanulás eszköztárát a saját személyiségedre hangoljuk. Nézd meg, mivel, hogyan>>
Minden, amitől TE gyorsabban, nagyobb eredménnyel, és könnyebben tanulsz.Ezt a a részt saját tempódban, ütemezésedben végezheted el, fél évedvan rá. Az tanfolyam anyagát onlin nézhető videók, letölthető hangfelvételek, és eBokkok formájában kapod meg.

Ez a tanfolyam egy egyéni edzésterv  számodra, saját "tanulási fitnessz edzővel"

Abból indulunk ki, ahol most tartasz: egy tanulási állapotfelmérés után  lépésről-lépésre ismered meg a TE sikeres tanulásodhoz szükséges módszereket, technikákat, elveket. Ha kell, nyugodtan lassíthatsz, gyorsíthatsz egy-egy résznél, segítséget kérhetsz, ha megakadsz.

A tanfolyam  ára:

36.400 Ft  
Részletekben is fizethető: 2 részlet: 2x18.200 Ft
3 részlet: 3x 12.135 Ft
Ebben benne:  - 13 lecke mindegyikhez letölthető eBookok (több mint 215 oldal),
- hanganyagok (mp3-as formátumban),
- részletesen leírt, elmagyarázott, videókon megmutatott, általam (vidók, -
- hanganyag segítségével) vezetett gyakorlatok,
- a tananyag nem letölthető részéhez, videókhoz fél éves hozzáférés,
- 3x30 perc egyéni skype konzultáció ha segítségre van szükséged 

És még:
 Ajándékok a tanfolyam mellé

Hatékony olvasás a könnyebb tanulásért
Megértést, lényeglátást, olvasási gyorsaságot fejlesztő 20 napos számítógépes gyorsolvasási edző-program (Értéke: 12.500 Ft) Mi ez az ajándék>>>>
 
Letölthető eBookok -több mint 215 oldal-  hanganyagok, videók
(Értéke: 25.000 Ft)
Szabad használata az online könyvtárunknak
+
A tanfolyam elvégzéséről tanúsító oklevél
 
 Végezetül még 100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT vállalok biztonságod érdekében
Amennyiben a regisztráció napjától számított FÉL éven belül nem lennél maradéktalanul elégedett az online tanfolyamon tanultakkal, betartottad az együttműködési feltételeket,  és mégsem lettél eredményes úgy kérésedre a befizetett összeget magyarázkodás nélkül visszafizetjük. Csak küldj egy levelet  postán és utána mi azonnal átutaljuk a befizetett pénzt.
 
Bővebben a garanciáról: >>>>
 
Teljesen korrekt! Ennyiért sehol nem kapok ennyi mindent! És még csak nem is kockáztatok semmit! Mindenképp jövök a tréningre! Feliratkozom!
 
 Mit veszítesz, ha nem veszel részt a tanfolyamon?
 
Meg sem tudom becsülni, mennyi lehetőséget szalasztasz el, ha nem tanulsz meg tanulni!
 
Megtanulni tanulni egy választás. A siker választása! Minden egyes új pillanat új választási lehetőség elé fog állítani Téged. És ha nem vagy felvértezve a változtatni tudás képességével, akkor Te továbbra is a partvonalról nézed irígykedve a sok sikerest, aki képes kihasználni a lehetőségeket!

Most itt az alkalom, hogy Te is a sikeresek közé tartozz!

     


 
 
 
Üdv: Nagy Margó
Tanulás-tréner, a gyors, eredményes, jókedvű  tanulás  jogvédője. 
Mert jogod van  az álmaidhoz!

 

 

 

Ui.: Kérlek, nyomd meg a "Tetszik" gombot, és segíts eljuttatni a tanfolyam hírét sok helyre!

 

 
 

ert

 

 
D E L F I N   T A N U L Á S   Alapítva:1990
 
                
skype: nagymargo1
+36/679 57 35
6900 Makó, Jókai utca 19.
 

 
Itt találkozhattál velünk: