Delfin Tanulás

Zseniális tanulási ötletek kicsiknek, nagyoknak!

Felzárkóztatás

Te is aggódsz gyermeked tanulása miatt?
Segítenél, de nem tudod hogyan? 

A rossz jegyek miatt rossz a család hangulata, mindenki ideges és elégedetlen?

Neked sincs időd, hogy naponta együtt tanuljatok?

Te is próbálsz tanácsokat adni, hogy csinálja, de mintha meg se hallaná!?

Elmagyarázod neki, milyen súlyos hatása lehet, ha nem igyekszik jobban, de rád sem hederít?

Nem mondja meg a rossz jegyeket, rendszeresen nem csinálja meg a leckéjét, sőt, le is tagadja azt, hogy van?

Gyakran szorong, esetleg fáj a feje, a gyomra, hányingere van?

Vagy túl sok időt tölt a tanulással, és Ti aggódtok az egészségéért?

Igyekszel neki segíteni, de a közös tanulás csak növeli a feszültséget köztetek?

Mi lesz ezzel a gyerekkel?

Segítek! Pótoljuk, ami kimaradt, fejlesztem képességeit, és megtanítom ÖNÁLLÓAN tanulni gyermekedet!
Legyen végre büszke önmagára, hogy meg tudja csinálni! Te meg rá, hogy milyen ügyes!  

Hidd el, a gyereked is szenved!Neki is elege van az állandó idegességből, veszekedésekből a tanulás miatt! Őt is dühíti, hogy ideje nagy részét tanulással tölti, mégsincs sikere.És unja már, hogy alig van ideje azt csinálni, amit igazán szeret!
Csakhát, nem tudja, mit tegyen, ugyanúgy, mint Te sem!

Hívd ezt a számot: +36/70 679 5735
Vagy írj: delfintanulas [kukac] gmail.com  

 

ELYHA tanulásmódszertani tanfolyam

A foglalkozásokat vezeti:

Nagy Margó
A jókedvű, és eredményes tanulás jogvédője!
, tanító, tanár, tanulás tréner, edukinesztetika /tanulásfejlesztés tornával/ oktató

Oktatás:
Online:skypeon,
Személyesen: Makón

Az egyéni fejlesztés menete:

1.Igényfelmérés, fejlesztési terv

- Először mindig a szülővel - megbeszéljük, hogy látják, mi okozza a gyerek személyes gondjait a tanulással kapcsolatban, miben szeretnének segítséget?  (kb 1/2-3/4 óra)

Majd a gyerekkel megbeszéljük, ő mit gondol problémának, és felmérem mi az a képesség, amiben fejleszteni kell,  milyen tanulás technikai problémái vannak  (kb 3/4-1 óra)

- Én készitekegy egyéni fejlesztési terv javaslatot a gyerekre szabva, 

- Ezután közösen megbeszéljük, hogyan tovább.: mit, hogyan tudunk megoldani, mennyi időre van ehhez kb. szükség.

100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok a fejlesztésre, a következő feltételek teljesülése esetén:

2. A fejlesztés CSAKIS a szülővel együtt lehet eredményes, ezért:

-Ha nem makói a gyerek és online (skypeon) tanulunk, kérem, az egyik szülő is mindig legyen velünk.

- ÉN folyamatosan 2 hetente ÍRÁSBAN tájékoztatom a szülőt, mit csináltunk, mi az, amit otthon is kérek megtenni az eredmény érdekében

- SZÜLŐVEL havonta értékeljük ki-mit tapasztalt, van-e változás, milyen kérések merültek fel, mik az észretevételek ...stb Folytassuk-e?

Mennyibe kerül:

Felmérés, egyéni  fejlesztési terv készítése:  3500 Ft/fő
Órák: 2200 Ft/ 50 perc (heti 3 óráig, egyéni)
           1900 Ft/50 perc  (heti 4 órától, vagy 2-es, 3-as csoportban, pl ha hoztok osztálytársat, barátot)

 

Célom NEM az "agyonkorrepetálás", hanem az, hogy a gyerek minél előbb képes legyen az önálló tanulásra. NEM tanítom újra a tananyagot, hanem a számára problémát jelentő résznél segítek.

 • Fejlesztem, ha kell képességeit, pl.olvasás, szövegértés, írás, helyesírás, figyelem, emlékezet, gondolkodás.. stb
 • Pótoljuk azt, ami kimaradt, vagy nem értett meg.
 • Önsegítő technikákat gyakorlatokat, módszereket, eljárásokat, tanítok neki, melyekkel erősíteni tudja önbizalmát, akaraterejét, figyelmét, emlékezetét, logikáját, kitartását, céltudatossá válik.
 • Segítek neki abban, hogy ÖNÁLLÓAN TUDJON SIKERES LENNI, ezért
  • Megtanítom tanulni
   Megbeszéljük, begyakoroljuk:
   - Hogyan győzze le a szorongást, idegességet, stresszt, lámpalázat.
   - Hogyan szervezze meg, és ossza be az idejétt úgy, hogy miközben eredményes a tanulásban, szabadideje is marad
   - Hogyan olvasson gyorsabban, jobb megértéssel.
                 Fejlesztjük a szövegértését, a lényegkiemelést,vázlat-, és gondolattérkép készítést tanulunk.
   - Hogyan lehet megtanulni a lehető legkevesebb idő alatt 1-1 hosszú töri, föci, biosz, kémia, természetismeret, stb. leckét, úgy, hogy még dolgozatíráskor  is emlékezzen rá! ­
   - Hogyan tudja könnyedén megérteni és megoldani a matek, fizika, kémia stb. példákat
   -  Hogyan tanulja a szószerinti tanulnivalókat -versek, idegenszavak, évszámok stb...
   - Hogy készüljön szóbeli feleletre
   - Hogyan feleljen, magabiztosan szóban
   - Hogy készüljön fel egy írásbeli dolgozatra, témazáróra
   - Mit tegyen, ha dolgozatíráskor semmi nem jut eszedbe
   - Hogyan javítson helyesírásán, külalakján
   -stb ... stb...

Hívj: +36/70 679 5735
vagy írj: delfintanulas [kuka] gmail.com, és segítek megtalálni, mi az, ami a Te gyerekednek segíteni tud!

 

"Sokat fejlődött a figyelme is. Sokkal könnyebben és gyorsabban megérti azt, amit olvas"

„ A fiam most volt másodikos. A tanulásával nem volt különösebb baj eddig. A gondot a szorongás és a figyelem problémái okozzák. Két hónapja csináljuk a gyakorlatokat. A legnagyobb siker, hogy megszűnt a körömrágása, bőr tépegetése! Régebben pl. TV nézés közben még a lábujjáról is lekaparta körömágynál lévő bőrt. Rengeteget fejlődött a figyelme is. Sokkal könnyebben és gyorsabban megérti azt, amit olvas. Sokat javult a helyesírása is! Az osztálytársaival is sokkal jobb a kapcsolata” (Kocsisné Márti Földeák)

"A legnagyobb sikerem, hogy végre sikerül az időbeosztás!"

Rengeteg idő volt a tanulás, pedig anyukám is sokat segített!Hamar feladtam, elkeseredtem. Irigyeltem azokat az osztálytársaimat, akik kevesebbet tanulnak, mégis jó jegyeik vannak. Nekem a tanulás miatt már semmi másra nem jutott időm, és ez nagyon rossz volt.
Én mindig azt hittem, ha az órai vázlatból tanulok, az a legjobb. Most már tudom, hogy így nehéz megérteni a leckét, és könnyem magolni kezd az ember.E miatt sok idő a tanulás, ráadásul nem is eredményes!
A tanult módszerekkel sokkal hamarabb kész vagyok, és tudok TV-t nézni, edzésre járni újra. A bizimben már csak EGY 3-AS VAN, A TÖBBI 4-5-ös! Vaskó Niki (13 éves)


Niki sokat változott, egyre ügyesebb. Már egyáltalán nem olyan negatív, elkeseredett, mint volt. Gyorsabban, jobban tanul, és ez a jegyein is látszik! Én is sok mindenre rájöttem, és képes voltam változtatni a cél érdekében. Ez a tanfolyam így, online, kis lépésekben haladva nagyon hatásos. Fokozatosan tudunk változtatni, van idő hozzászokni az új dolgokhoz. A tanfolyamvezető nagyon türelmes, és szinte olvas a gondolatainkban. Mindig tudja, miben kell segíteni Vaskó Tímea (Niki édesanyja)

"teljesen elképedtem, amikor vettem most neki egy új könyvet, és a vadidegen szöveget minimális tévesztéssel, folyamatosan elolvasta."

„Szia Margó! Kicsit elhavaztam, de nem hanyagoljuk az itthoni feladatokat. Minden nap hallgatjuk a CD-t, és 2 utazást is csináltunk. Sztem még mindig nem igazán laza Gergő, és próbált kifogni rajtam, de megoldottuk, sztem sikeresen. Elmondom, hogy teljesen elképedtem, amikor vettem most neki egy új könyvet, és a vadidegen szöveget minimális tévesztéssel, folyamatosan elolvasta. Sok volt benne az idegen szó, a dínókról szólt. Az apjának is megmutatta, ő sem akarta elhinni, hogy ennyit javult az olvasása. A szorzótáblát ismételgetjük még mellé, úgy tűnik , az is sokkal gyorsabban megy már.” Szia! Zsuzsa” (Papp Zsuzsa, Csongrád )

"Dominik majdnem kitűnő tanuló. Ötödikes.Ha csak ezt néznénk, nem lett volna semmi gond."

„De ő rettenetesen izgult, szorongott. Semmi mással nem foglakozott, csak a tanulással. Hazajött az iskolából, evett, és 4-5 órát is tanult. Másnap mégis ideges volt, ha dolgozatot írtak, vagy felelnie kellett. Mikor elkezdett a napközibe járni, már az első nap rekordot döntött! A történelemmel, -amit eddig általában 2 óra alatt tanult meg-, most 29 perc alatt végzett! Először megijedt, hogy biztos nem lesz így jó! De mikor ötösre felelt, megnyugodott. Miután elvégezte a tanfolyamot is, kivirult! Azóta örömmel tanul, és nagyon élvezi, hogy játszva is lehet! Sákovits Györgyi szülő

"A tanító nénik pozitív változást tapasztalnak Bálintnál!"

Az olvasása változott a legtöbbet. Más a viselkedése az órákon is. Azóta is naponta 2-ször relaxálunk és végezzük a gyakorlatokat. Viszontlátásra! (Furákné Apátfalva)

"Mikor idejöttönk, már a teljes kétségbeesés szélén voltunk"

"Kitti tanulmányi eredménye és magatartása ötödikes korában nagyon leromlott. Rengeteget veszekedtünk e miatt. Hiába, mintha lepörgött volna róla minden! Mikor el kezdett járni a Siker Napközibe,már a teljes kétségbeesés szélén voltunk. Az iskolában állandóan feltűnősködött, órákon hangoskodott, társaival kötözködött. E miatt tanárai és társai nem nagyon szerették, mindennaposak voltak a konfliktusok. Ettől sokat szenvedett, sírt. Otthon is mindennapos volt a vita, panaszkodás. Az első naptól nagyon szeretett ide járni.Itt tényleg egyénileg foglalkoznak vele, és mindent megbeszélhet a tanárával. Ő maga mondta 2-3 hét múlva: hogy olyan jó, hogy nem kell izgulnom, mert nincs kész a leckém, vagy nem tanultam meg!Mikor a tanulás tanfolyamot csinálták, én is elmentem! Hát én is nagyon élvezetem! Olyan dolgokról hallottam, amikről eddig fogalmam sem volt! De ami a legfontosabb:ezekkel a módszerekkel Kitti tényleg képes önállóan és jól tanulni! Ráadásul élvezi a tanulást! Az iskolában is megváltozott róla a vélemény. A tanárai is dicsérik. Végre nem úgy megyek szülői értekezletre, hogy attól kell félnem, már megint mit kell hallanom!” B. L-né(szülő)

„Kedves Margit! Azt tapasztalom, hogy Kitti magatartás és teljesítménye kiegyensúlyozottab az új tanévben. Fontos számára, hogy megfeleljen, dícséretet kapjon. B.T-né osztályfőnök”

"Tényleg igaz: ez „csak” torna, de nélküle neki még nehezebb az olvasás!”’"

„Szia Margó! Hát, most kipróbáltuk,, hogy tényleg úgy van-e, ahogy mondtad! Tudod, a gyakorlatsor, amit olvasás előttre állítottál össze Karinak. Egy ideig gyakoroltuk, de Kari megunta, és én sem erőltettem. Szóval, nem csinálta! Két nap múlva újra romlani kezdett az olvasása. Akkor újra elkezdtük, és megint jobban megy. Tényleg igaz: ez „csak” torna, de nélküle neki még nehezebb az olvasás!”’ Puszi! Emese”’ (Cseteiné Nagy Emese Szolnok)

A foglalkozásokat vezeti:
Nagy Margó

A jókedvű, és eredményes tanulás jogvédője

Nagy Margó

Nem egyszerűen könyvből összeollózott, különböző képzéseken megszerzett tudást adok át neked.

Végzettségem szerint óvónő, tanító, tanár, edukinesztetika /tanulásfejlesztés tornával/ oktató, és tanulás tréner vagyok.

1991 óta kutatom, és próbálok ki tanítványaimmal minden olyan technikát, módszert, eljárást, mely segíthet a tanulásban.

Több mint 20 évig foglalkoztam kis csapatommal az iskola szerint kezelhetetlen, tanulási gondokkal küzdő általános és középiskolásokkal a Siker Napköziben.
S miközben az iskola széttárta a karját tehetetlenségében, mi sorra segítettük ki ezeket a gyerekeket a gödörből.
Nem ritkán lettek a bukdácsolókból, alig kettesekből 4-5-ös tanulók, kiváló, egyetemet, főiskolát végzett szakemberek.

Több ezer gyereknek, felnőttnek segítettem már. Jártam az országot, tanfolyamokat tartottam, táborokat szerveztem.

2011-ben jelentem meg az online oktatásban is, pont azért, hogy minél több embernek tudjak segíteni abban, hogy visszanyerje emberi méltóságát, önmagába vetett hitét.

Mert megtanulni tanulni nem csak technikákat, tippeket, trükköket jelent.

Ha megtanulsz tanulni, akkor:

 • Hihetetlen sikereket érsz el az élet minden területén

 • Önbizalmad szárnyakat kap.

 • Magabiztossá válsz, és képes leszel arra, hogy megoldj bármilyen problémát, ami eddig földre terített, és mindezt NEM CSAK a tanulás terén.

 • Gondolkodásod gyorssá, rugalmassá, felfogóképességed és logikád pengeélessé válik

 • Kreativitásod szárnyakat kap.

Gyerekként boldogabbá válsz, sokkal több szabadidőd lesz.
Felnőttként sikeresebb, ütőképesebb leszel a munkában, hisz képes leszel villámgyorsan begyűjteni a legfrissebb információkat.

Jobbak lesznek az emberi kapcsolataid.

Egyéni fejlesztést, tanfolyamot online, és személyesen is végzek, utóbbit: Makón.

Kívánok Neked sok sikert, és örömöt!
 

Tudom, amit csinálok, működik!
Ezért 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok a fejlesztésre!

Hívj:

+36/70 679 5735

Vagy írj:

delfintanulas [kuka] gmail.com

Segítek megtalálni, mi az, ami a Te gyerekednek segíteni tud!

Kérlek, oszd meg ezt az oldalt, hogy másoknak is segíteni tudjak. KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

 

 

3 hozzászólás
Idézet
2020.02.23. 22:35
Kati

Rendben! :)

Idézet
2020.02.23. 20:17
Margó

Kedves Kati!

Igen, tanítok diszlexiásokat is :) 

Kérem, hívjon fel, vagy írjona delfintanulas@gmail.com címre, s megbeszéljük!

Üdvözlettel: Nagy Margó

 

Idézet
2020.02.23. 20:10
Kati
Kedves Margo! Diszlexiast is vallal?
 
D E L F I N   T A N U L Á S   Alapítva:1990
 
                
skype: nagymargo1
+36/679 57 35
6900 Makó, Jókai utca 19.
 

 
Itt találkozhattál velünk: