Delfin Tanulás

Zseniális tanulási ötletek kicsiknek, nagyoknak!

Vélemények
Vélemények : Búza Ildikó vagyok a földeáki Návay Lajos Általános Iskolából.

Búza Ildikó vagyok a földeáki Návay Lajos Általános Iskolából.

Rakonczai Irén és Búza Ildi

Tanfolyam előtt:
Én sokat tanulok, de nem mindig vagyok készen a másnapi leckékkel. És persze pont abból felelek sokszor, amit nem volt időm megtanulni. Ezért a jegyeim nem mindig jók. Ez nagyon idegesít!” 
Búza Ildikó

„Gyakran ideges, szorong. E miatt a tanulás is lassabban halad délután. Pedig okos és szorgalmas. Sajnos az önbizalma sem a legstabilabb. Sokszor mond ilyeneket: Nem tudom! Hülye vagyok. Szinte bemagyarázza magának!” Rakonczai rén, Ildikó anyukája
 
Tanfolyam után:
Augusztus végén jártam a Zseninek születtünk! tanulásmódszertan tanfolyamra a Margó nénihez. Nagyon jól volt időzítve az iskola kezdésre.
Eddig nem így tanultam, mint a tanfolyam óta. Régebben rengeteg időmbe és energiámba került a tanulás. Most minden nap megtanulom, amit aznap tanítottak, mert kevesebb időmbe kerül. Minden órára tudok készülni, így nem marad ki semmi! Sőt, ha véletlenül feleltetnek régebbi anyagból, azt is tudom! Már nem szorongok, nem félek semmitől. Tudom, csak is rajtam múlik! Segít a nagy X órán figyelni és felelni. Minden nap relaxálok. Köszönöm Margó néninek!
Irén (Ildikó édesanyja)
Ildikó a tanfolyam óta sokkal magabiztosabb.Nyugodtabb, kiegyensúlyo-zottabb., vidámabb. Nem kell már noszogatni, hogy tanuljon, nem halogatja a tennivalóit.Nagyobb köztünk az összhang, jobban meg tudjuk beszélni a problémáinkat. 
Jóval rövidebb idő alatt végez a tanulással, és mégis jobbak a jegyei. Sokat segített Margó a tanácsaival, bíztatásával, nekünk szülőknek is. Nincs annál nagyobb gondja egy szülőnek, mint ha a gyerekét boldogtalannak látja!" 

 
D E L F I N   T A N U L Á S   Alapítva:1990
 
                
skype: nagymargo1
+36/679 57 35
6900 Makó, Jókai utca 19.
 

 
Itt találkozhattál velünk: