Delfin Tanulás

Zseniális tanulási ötletek kicsiknek, nagyoknak!

 

Vélemények
Vélemények : Beszélgetés az egyik résztvevővel /ELYHA/

Beszélgetés az egyik résztvevővel /ELYHA/

 Szia, Drága  Margó!

Csak szerettem volna megköszönni azt a sok-sok kedvességet és türelmet, melyet tőled kaptunk. Mert nekem akkora töltést adtak a veled és  a többiekkel töltött percek és órák, hogy azt el sem tudom mondani. A tanfolyam elején  gondolni sem mertem volna rá, hogy ennyire fogom várni a hétről-hétre való beszélgetéseket.

Ez a technikai csoda (internet, skype stb.) meg külön elismerésben részesül, mert ha ez nincs, szerintem soha nem (tudom....tudom... Ilyen nincs, hogy soha, de akkor körülményesebben)  tudtam volna találkozni Veled. A  hangod, a kitartásod, határozottságod és főleg ennyi évi tanítás után a nagy-nagy lelkesedésed nagyon nagy hatással volt és van rám.
 
Nem is ragozom tovább.... A lényeg az, hogy minden szuper volt és rengeteg hasznos dolgot tudtam tanulni tőled. És  remélem fogok is, mivel még rengeteg gyakorlásra lesz szükségem, de szerintem jó úton haladok.
 
Boldogan fogok visszagondolni erre a tanfolyamra, mert életem legjobb,  legtanulságosabb, leghatékonyabb heteit tudhatom be Még egyszer mindent köszi,  a továbbiakra is sok sikert, jó munkálatokat és egészséget kívánok!!!

Üdvözlettel, köszönettel, hálával, szeretettel:  Lakatos Andi   
 


 
D E L F I N   T A N U L Á S   Alapítva:1990
 
                
skype: nagymargo1
+36/679 57 35
6900 Makó, Jókai utca 19.
 

 
Itt találkozhattál velünk: